Acest actor care ia cu asalt Asia a fost eliminat din peste 100 de audiții înainte de a deveni celebru astăzi!!

Recent, filmul Lovely Runner „provoacă febră” în rândul publicului cu conținutul său interesant, inclusiv elemente de călătorie în timp și romantism. În special, filmul a atras atenția cuplului principal Kim Hye Yoon – Byeon Woo Seok, care a fost susținut cu entuziasm de public. Pentru Byeon Woo Seok, acesta este succesul neașteptat pe care l-a obținut după o lungă perioadă de „scufundare” și chiar eșuând de multe ori atunci când a început să joace.
„Am eșuat la peste 100 de audiții” Byeon Woo Seok dezvăluie călătoria sa dificilă către stardom

Modelul devenit actor Byeon Woo Seok a vorbit despre cum și-a început cariera de actor.

Pe 16 aprilie, animatorul Hong Seok-chun a încărcat un nou episod din emisiunea sa de pe YouTube „Jewel Box”, la care a fost invitat Byeon Woo Seok.
„Mi-am început mai întâi cariera de model și mai târziu am decis să mă apuc de actorie când eram un student de 20 de ani”, a spus actorul.
„Prima dată când l-am întâlnit pe Woo Seok, un model pe atunci, am știut că era menit să fie actor din cauza felului în care arăta.” Hong Seok-chun a comentat: „De fiecare dată când ne-am întâlnit, l-am încurajat să continue actoria. „Chiar ar trebui să te gândești să înveți actoria. Nu se știe niciodată când se va prezenta șansa.’, spuneam eu.
„Am fost respins după audiții de peste o sută de ori. Am continuat să eșuez. Chiar dacă am încercat din greu, am eșuat aproape la fiecare audiție pe care am încercat-o. Dar pe măsură ce am continuat să încerc, am început să trec cateva audiții. Lucrurile au început să se aseze la loc, pas câte un pas.”, a remarcat actorul.
Despre primul său proiect, serialul de televiziune „Dear My Friends” (2016) de la tvN, unde a lucrat cu mulți actori veterani, Byeon Woo Seok a spus: „Am fost atât de nervos în timpul filmării, încât memoria mea despre platou este neclară. Yoon Yeo-jung sunbae-nim a fost în multe scene cu mine și obișnuia să-mi înmâneze fructe și alte lucruri.”
Hong Seok-chun a menționat apoi cât de succes a avut „20th Century Girl” (2020), filmul pe care l-a jucat Byeon Woo Seok.

Actorul a răspuns: „M-am simțit atât de recunoscător că proiectul a primit o dragoste copleșitoare pe plan intern și internațional. În urma filmului, oamenii au început să arate mai multă dragoste pentru proiectele în care eram și rolurile pe care le jucam. M-a inspirat să muncesc mai mult.”
În timp ce vorbea cu Hong Seok-chun, Byeon Woo Seok a menționat scepticismul cu care s-a confruntat din partea personalului din industrie la începutul carierei sale.

„Am auzit multe despre: „Nu vei reuși câțiva ani”. Cineva mi-a oferit chiar numărul de ani: următorii patru-cinci ani. Ce e amuzant este că unul dintre proiectele mele a devenit un succes exact după patru-cinci ani! Totul a eșuat înainte!”

„Bănuiesc că acea persoană a avut o previziune!”, a adăugat jucăuș Byeon Woo Seok, zâmbind.
Sursa: SBS Star

Scroll to Top