Actorul Lee Jae Wook și Yu Ji-min (Karina) s-au despărțit.

Un oficial al agenției Lee Jae Wook, C-Jes Entertainment, a declarat pentru SpoTV News pe 2 aprilie: „Actorul Lee Jae Wook a decis să se concentreze asupra proiectului pe care îl filmează în prezent, iar cei doi au decis să se despartă. Vor rămâne colegi care se susțin și se încurajează unul pe altul. ”
Oficialul a adăugat, „Vă salutăm cu proiecte bune în viitor. Solicităm intelegere și sprijin. ”
Potrivit rapoartelor transmise de o instituție de presă, Lee Jae Wook și Karina au decis să se despartă din cauza stresului emoțional cauzat de diverse comentarii rău intenționate.
Lee Jae Wook și Karina s-au întâlnit și au inceput o relație romantică după ce au participat  la un eveniment de colecție de brand de lux în Milano. Aceștia și-au confirmat oficial relația pe 27 februarie, când fotografiile lor au fost făcute publice. La acea vreme, ambele agenții au declarat, „Cei doi abia încep să se cunoască” și au cerut respect.
Apoi, fanii Karinei și-a exprimat opoziția față de relație trimițând o multime de mesaje de protest agenției lor.
In cele din urmă, cuplul a urmat calea separării, ilustrând încă o dată stigmatul persistent împotriva relațiilor celebrităților din industria coreeană de divertisment.

Scroll to Top