Lee Byung Hun și Son Ye Jin în discuții pentru un nou film thriller

Lee Byung Hun și Son Ye Jin în discuții pentru un nou film thriller al regizorului de succes Park Chan Wook.
Pe 2 aprilie, instituțiile media coreene au raportat că Lee Byung Hun și Son Ye Jin au primit oferte de a juca în noul film al regizorului Park Chan Wook. Park Chan Wook este regizorul a numeroase proiecte de succes, inclusiv „Oldboy”, „The Handmaiden”, „Decision to Leave” și multe altele.

Ca răspuns la rapoarte, agenția BH Entertainment a lui Lee Byung Hun și agenția MSteam Entertainment a lui Son Ye Jin au dezvăluit că actorii lor au primit oferte de a juca în noul film al regizorului Park Chan Wook și își revizuiesc ofertele pozitiv.

Lee Byung Hun și regizorul Park Chan Wook au lucrat anterior împreună în filmele „Joint Security Area” lansate în 2000 și „Three… Extremes” în 2004. Atenția este concentrată asupra faptului dacă Lee Byung Hun se va reuni cu regizorul Park Chan Wook pentru prima dată în 20 de ani.
Dacă Lee Byung Hun și Son Ye Jin își acceptă ofertele de casting, acesta va fi primul lor proiect împreună. În același timp, va marca prima oară când Son Ye Jin lucrează cu regizorul Park Chan Wook, precum și primul proiect nou al actriței de la drama JTBC „Thirty -Nine”, care s-a încheiat în martie 2022.

Scroll to Top