Lee Dong Hwi este partenerul lui Lee Je Hoon din „Crazy Dog” în „Chief Detective 1958”

Lee Dong Hwi și-a împărtășit gândurile despre viitoarea sa dramă „Chief Detective 1958”!

„Chief Detective 1958” este un nou-nouț prequel al serialului clasic coreean „Chief Inspector”, care a rulat timp de 18 ani, din 1971 până în 1989, și a atins un vârf incredibil de 70 la sută de evaluări în perioada sa de glorie. În timp ce spectacolul inițial a fost plasat în anii 1970 și 1980 (în prezent la acea vreme), „Chief Detective 1958” va fi plasat chiar mai devreme, în 1958.

Lee Je Hoon va juca o versiune mai tânără a detectivului șef titular Park Young Han, în timp ce Lee Dong Hwi va juca rolul lui Kim Sang Soon, un detectiv feroce și ușor dezorientat, care face echipă cu el pentru a lupta împotriva nedreptății și a prinde criminali.

Datorită intensității, seriozității și insistenței sale de a face totul în felul său, Kim Sang Soon a devenit cunoscut drept un „câine nebun” care îi mușcă pe cei răi și nu-i dă drumul. Plin de furie reținută față de corupția din societate, Kim Sang Soon abia începe să se epuizeze din cauza luptei sale singuratice când îl întâlnește pe Park Young Han, un detectiv care este și asemănător și diferit de el în același timp.

În imaginile nou lansate din viitoarea dramă, Kim Sang Soon are o privire cinică și o aură obosită de lume, în timp ce pare să se piardă în gânduri. Într-o altă fotografie, detectivul arată intimidant în timp ce îndreaptă cu pricepere o armă spre cineva cu o expresie calmă.

Scroll to Top