Sol Kyung Gu , Park Eun Bin , Park Byung Eun și Yoon Chan Young vor juca într-o nouă dramă!

Sol Kyung Gu, Park Eun Bin, Park Byung Eun și Yoon Chan Young au fost confirmați că vor juca într-un nou thriller criminalistic medical

„Hyper Knife” este o dramă thriller criminală medicală care descrie bătălia acerbă și creșterea a două genii nebunești ca Doctor Se Ok (Park Eun Bin), care a avut cândva un trecut promițător, și mentorul ei Deok Hee (Sol Kyung Gu).

Scriitorul Kim Seon Hee din webtoon-ul „Bangjungsa” (titlu romanizat) și serialul original OCN „God’s Quiz: Reboot” și regizorul Kim Jung Hyun, care a condus „ Awaken ” și „Crazy Love” vor lucra împreună la dramă.

Sol Kyung Gu va juca rolul celui mai mare neurochirurg și mentor din lume, Deok Hee, care și-a dat afară pentru totdeauna studentul Se Ok din sala de operație. Park Eun Bin se va transforma în remarcabilul geniu Se Ok, care odată a fost numit un medic de geniu, dar acum trăiește ca un doctor din umbră al sălilor de operație ilegale.

Mai mult, Park Byung Eun joacă rolul anestezistului Han Hyun Ho, care crede că este o mare rușine că lumea nu poate fi martoră la abilitățile lui Se Ok, în timp ce Yoon Chan Young se va transforma în Seo Young Joo care o protejează mereu pe Se Ok alături ca o umbră.

Filmările pentru „Hyper Knife” au început.

Scroll to Top